12/3/15

ELS MEMBRES DE LES TERTÚLIES INTERGENERACIONALS REPLANTEM ARBRES AUCTOCTONS A AIGUALIT.

Este estiu es va cremar un dels paissatges més emblemàtics de la Vall, el barranc d'Aigualit. Des de La Vall Verda estan portant-se endavant tasques de repoblació del paratge amb espècies autòctones. Els membres de les tertúlies, vàrem estar el dimecres 11 de març ajudant a La Vall Verda a repoblar amb arbocers, lledoners, garroferes, oliveres i carrasques les zones cremades.

Amb l'ajuda de Manuel Almela, president de La Vall Verda i de Maria Masó, que prèviament ens va oferir una xarrada sobre el paratge, vam acudir els alumnes del PDC i alguns majors amb eines i ganes de repoblar este paratge.

Després de esmorzar, i amb la col·laboració de tots vam fer el clots en els que posteriorment vam plantar els arbres. També aprofitàrem per regar els arbres que els membres de La Vall Verda préviament havien plantat també per a repoblar.


Les pròximes eixides serán el dimarts 17 per tal de visitar la Falla de la Residència “Llar Sagrada Família” i el dimecres 18 a Penyalva amb la companyia de Carlos Mallench que ens contarà el conflicte bèlic de la Guerra Civil a la zona.


No hay comentarios: